- videoGRAAF -

OVER MIJ

OVER

JU PRODUCTIES

Foto-website-2

EIGENAAR

JELLE

Al sinds kinds af aan ben ik gefascineerd door alles rondom film en fotografie. Met name fotografie. Omdat ik mezelf breder wilde ontwikkelen op het visuele vlak heb ik besloten mezelf in te schrijven voor de opleiding ‘Audiovisueel’ aan het Mediacollege Amsterdam. Hier ben ik na vier jaar afgestudeerd als AV-specialist. Hier was het ook waar ik erachter kwam dat ik eigenlijk net zo geïnteresseerd was in bewegend beeld als enkel in fotografie. Hierdoor heb ik ook mijn passie voor muziek weten te combineren. Muziek speelt altijd een grote rol in mijn video’s en daarom besteed ik daar veel tijd aan: hierin ben ik zeer perfectionistisch. Belangrijk is namelijk dat beeld en geluid hand in hand gaan met elkaar en samen het verhaal overbrengen tot een mooi eindproduct.

Uiteraard staat bij mij vooraan dat de klant tevreden is met de door hem of haar opgegeven opdracht. Daarom leg ik graag dingen uit over mijn eigen stijl en ideeën, maar werk ik ook graag samen met u. Flexibel? Ja zeker! Dat betekent ook dat ik tot het uiterste ga en de opdracht pas afrond als we samen het ultieme eindresultaat hebben bereikt waarin alle betrokken partijen tevreden zijn.

WAAROM JELLE URSEM?

face-to-face

‘Graag kom ik langs voor een kopje koffie en een goed gesprek om samen tot de beste ideeën te komen!’

creatief

‘Met mijn audiovisuele kennis en creativiteit kom ik met originele concepten. Ook mijn montage- en filmtechnieken kennen een eigen stijl die veel mensen aanspreekt.’

Klanttevredenheid

‘Het is het belangrijkst om samen tot een goed eindproduct te komen. Klanttevredenheid staat bij mij dan ook op nummer één.’

Programma's

‘De programma’s waarmee ik werk vallen ieder onder de officiële Adobe Creative Cloud licentie. Denk hierbij aan Premiere Pro, After Effects, Audition, Photoshop en Lightroom.’

-JU PRODUCTIES-

MIJN

BEDRIJF

WAAR BEN IK DE BESTE IN

In de afgelopen jaren heb ik goed nagedacht en geëxperimenteerd met wat ik nou echt wilde doen. Ik kwam er al snel achter dat ik zelfstandig het beste werk of in een klein team.

Vandaar dat ik na het afronden van mijn opleiding meteen mijn eigen bedrijf ben begonnen. Tijdens mijn studiejaren heb ik me op alle vlakken van de audiovisuele wereld verdiept, maar mijn specialiteiten zijn het maken van promotie-, trouw- en sportvideo’s.

Mijn passie is dus begonnen bij fotografie, en dat is dan ook nog steeds een uit de hand gelopen hobby waar ik me steeds meer in ontwikkel. Momenteel doe ik voornamelijk fotoshoots voor mensen die bijvoorbeeld een mooiere Instagram-pagina willen, maar ik ben en wil mezelf steeds meer verdiepen in het maken van foto’s voor bedrijven.

-JU PRODUCTIES-

MIJN

GESCHIEDENIS

HET BEGIN EN DE TOEKOMST

In 2016 ben ik begonnen aan mijn opleiding audiovisueel aan het Mediacollege Amsterdam. Tijdens mijn studiejaren heb ik twee stages volgebracht bij twee verschillende bedrijven: AZ en Thom Push. Bij AZ had ik een volledig zelfstandige functie waar ik de enige persoon was op de content-afdeling. In die periode heb ik dus goed geleerd om voor mezelf te kunnen werken. Voor AZ heb ik in totaal zo’n 20/30 videoproducten gemaakt.

Bij Thom Push was het anders: hier was ik echt in dienst van het bedrijf zelf, waarbij zij mij heel veel geleerd hebben. Thom Push levert grote succesvolle producties af aan diverse bedrijven als KLM, Blokker, Rituals, BMW en nog veel meer.